diumenge, 5 de febrer del 2017

12-03-2017 22a CAMINADA POPULAR

JA HI TORNEM A SER, UNA NOVA EDICIÓ DE LA CAMINADA POPULAR DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ!!!

La Caminada Popular de Santa Coloma de Cervelló cada any busca rutes diferents per gaudir dels excel·lents paisatges i racons del nostre poble. Un cop més us hem preparat un itinerari que no us defraudarà.

Sortirem de la pl. del Pi Tallat a les 9 del matí i farem uns 12,6 quilòmetres, és a dir, una passejadeta d'unes 4 horetes.

Recorregut: pl. del Pi Tallat - parc de la Riera de Can Via - antic camí de Torrelles - pl. de les Bruixes - Roques Grogues - Ermita de Sant Antoni (esmorzar) - camí de les 3 Senyores - carener de la Torratxa - Bon Punt - zona agrícola - Can Carletes - parc dels Cirerers - Ca n'Isbert - Torre Salvana - Colònia Güell - Can Ros -Torre Forest - Font de Murri - Pl. del Pi Tallat (final).

Inscripcions:
Preus:

on-line:
  • Adults: 8€
  • Adults federats: 7€ (cal presentar el carnet en el moment de recollir la documentació)
  • Petits (menors de 12 anys inclosos): 5€
el mateix dia:
  • Adults: 10€ (independentment si s'està o no federat)
  • Petits (menors 12 anys inclosos): 5€
(Agrairem que no espereu fins l'últim moment per fer la inscripció. Si aquesta es fa el mateix dia de la caminda poden haver-hi limitacions pel que fa als entrepans i l'obsequi).

El preu d'inscripció inclou l'esmorzar, samarreta (amb la inscripció on-line teniu la possibilitat de triar la talla), beguda i assegurança d'accidents.

I recordeu: la caminada popular és una caminada no competitiva!!!


Us hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada