dimecres, 13 de desembre del 2017

CARNET FEDERATIU 2018. Informació i tràmits

Des del dilluns, 4 de desembre, els socis que vulguin tramitar la corresponent llicència federativa per al 2018 ho poden fer seguint els següents passos:

  • Fer un ingrés o transferència al compte del Banc Sabadell núm. ES38 0081 0446 6100 0111 0716 amb l’import exacte de la llicència més 2€ (despeses gestió), fent-hi constar: nom i cognoms, núm. soci/socia i el tipus de llicència.
  • Un cop feta la transferència envieu un correu electrònic a amicsmuntanya@gmail.com indicant nom, data transferència i modalitat de la llicència sol·licitada. (No cal enviar el resguard corresponent). També ens heu d'indicar per a quina/es activitat/s bàsicament voleu la llicència:
                 - Excursionisme i/o senderisme
                 - Córrer per muntanya
                 - Esquí de muntanya
                 - Surf de neu
                 - Raquetes de neu
                 - Escalada
                 - Alpinisme
                 - Bicicleta de muntanya
                 - Descens de barrancs
                 - Vies ferrades
                 - Canicròs
  • Quan hàgim comprovat l'ingrés, tramitarem la llicència i quan la tinguem us enviarem un correu per passar a recollir-la.
Recordeu que per poder tramitar aquesta llicència cal ser soci de l'Associació Excursionista Amics de la Muntanya i estar al corrent del pagament de totes les quotes de soci. Els socis que, per la raó que sigui, no estiguin al dia dels pagaments no podran tramitar la llicència.

Els preus aquíhttps://www.feec.cat/wp-content/uploads/2012/12/Preus-carnet-federatiu-2018.pdf i més formació de la FEEC: https://www.feec.cat/

IMPORTANT: La llicència començarà a ser efectiva a partir del 1 de Gener de 2018, no abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada