dilluns, 28 de desembre del 2015

HOLA A TOTS I TOTES!!!!

Ara fa dies que no poso al dia el blog (disculpes per endavant), passats els dies de Nadal i Sant Esteve us envio aquestes línies per desitjar-vos un Feliç Any Nou 2016 i que els Reis Mags d'Orient us portin tot el que demaneu siguin coses materials com per altre banda il·lusió, esperança, bons desitjos tot el que al començament d'un any nou demanem i que per una raó o un altra no els materialitzem o  no arriben al seu fi.


Ara us informo que el pròxim dijous 31/12/2015 es realitzarà la III Cursa la Colomenca on l'equip Walking Montpedrós i BS. Running Montpedrós estarem en una parada  per que pugueu adquiri els buf (braga coll), pels qui no ho sapigueu aquests equips són els que hem format els caminadors i els companys del trail per participar a la Trail Walker 2016 que Oxfam Intermón organitza cada any nosaltres ajudem a Oxfam aportan 1.500 euros és per aixó que us demanem la vostra col·laboració.
Per un altre banda voldria fer una rectificació a una informació que en l' últim blog va sortir referent a les aportacions i donacions als equips esmentats desgraven un 25% i en el cas de les empreses un 35%.
Per més informació aneu aquest enllaç:
http://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/equipos/ficha/BCN2016/G216/walking-montpedros-2016


Marqueu el diumenge 17 de gener en el calendari  la pròxima sortida familiar-adaptada que Amics de la Muntanya  us proposa VIA VERDA RIPOLL- SANT JOAN DE LES ABADESSES.


Molta força i ànims pel nou any 2016!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada